Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Maak kennis met onze sponsors!

www.webcompanies.nl
Hoofdsponsor van Stichting CatConnect

Reiki Haarlem
Sponsort de twee blinde kittens. De kittens mogen op kosten van Reiki Haarlem naar Nederland komen,
zodat ze behandeld kunnen worden aan hun pijnlijke oogjes!
 

En deze lieve straatkatten krijgen dankzij REIKI HAARLEM,
Rawa'a en Ghada, dagelijks te eten! Names de katten van Damascus
en ons hele team: Bedankt Silvia!

 

Graag willen wij de adoptanten van Steffi, Mara en Lindy bedanken voor hun extra donatie, de prachtige reiskooien, het kattenvoer en de tubbetjes oogzalf. In juni reist Irma naar Damascus waar zij alle spulletjes aan Rawa'a en Aisha kan overhandigen! Pauline, Erik en Marja, namens ons hele team bedankt!
 

Kattenhotel SummerTime
Wij danken kattenhotel SummerTime voor de mooie donatie!

Webcompanies is de overkoepelende naam van verschillende webshops.
Onder Webcompanies vallen de volgende webshops:


Presents at home: Dit is een webshop in voornamelijk woonaccessoires, leuke decoratie spulletjes, cadeau artikelen en spullen voor de tuin. De  woonaccessoires bestaan onder andere uit kussens, leuke vaasjes, hip tafelzeil en Blond Amsterdam.

Hip tafelzeil is een webshop in voordelig tafelzeil. De tafelzeilen worden op maat gesneden zodat deze in principe altijd op jouw tafel past. Je vindt hier onder andere tafelzeil met steigerhouten planken, leuke stippen, brocante tierelantijntjes en feestelijke tafelkleden met ballonnen en feest taarten. Naast tafelzeil vindt je hier ook buitentafelkleden. Want ook op het terras in de tuin zal een tafelkleed erg gezellig staan!.

Your Mailbox is een site in brievenbussen. Heb je een Brievenbus nodig? in deze winkel vind je een collectie van rvs brievenbus tot Ptt brievenbus. Staat jouw huis meer dan tien meter van de openbare weg af? Dan ben je verplicht om een buitenbus aan te schaffen. Bij Your Mailbox heb je volop keus en betaal je nooit te veel.

Hip beddengoed is ook een winkel die onder dit concern valt. Hier vindt je allerlei beddengoed van Pip Studio en Lief. Daarnaast vindt je hier ook nog leuke accessoires voor de slaapkamer en sierkussens.

Plakfolie Webshop: Site in plakfolie, raamfolie, plakplastic en zonwerend folie
Creeër een geheel nieuwe metamorfoce met folie! Plak het kleeffolie op jouw kasten, deuren, bureaublad of tafelblad en je meubels hebben in een mum van

Pimp je Fiets: Fietstassen, fietskratten en leuke fiets accessoires

Deurstickers webshop is een site waar speciale stickers voor de deur worden gemaakt. Bestel bijvoorbeeld een voordeursticker en laat daar je naam of huisnummer uit plotten. Ook kun je een logo ontwerpen en deze uit de deursticker laten snijden. Verder vindt je hier deurposters en andere stickers voor deuren.

De nieuwe rage: schoenen met wieltjes zijn erg populair bij kinderen. De schoenen zijn voorzien van een wieltje in de schoenzool waarmee je kunt skaten. De schoenen worden door veel mensen ook wel Heelys genoemd. Soortgelijke schoenen zijn lichtgevende schoenen, led schoenen met lichtjes in de zolen. Erg leuk voor dance feesten, hardstyle en andere festivals.

Skelter Online: Op zoek naar een betaalbare skelter? Skelters met hoge korting!

Zelf stickers maken? Ja dat kan! Zeg maar wat je wilt ontwerpen! Ga je voor letterstickers, tegelstickers, geboortestickers of naamstickers?
met ons speciale programma kun je zelf je logo stickers of letter stickers maken. je ontwerpt en laat het vervolgens door ons printen. Vervolgens krijg je je sticker toegestuurd en kun je het op het voorwerp: raam of deur plakken.

Luiertas Webshop: Lief luiertas en Pip Studio luiertassen online
Krabpaal webshop: Koop een krabpaal en steun de katten in Syrië

Masking-Tapes.nl: Masking tape en decoratie plakband voor knutselwerk
- Shishahut.nl: shisha, waterpijp en shisha pen
Raamfolie online: raamfolie en deurstickers
katten en hondenrolstoel winkel